Home > Familieportret het Gooi

Familieportret in het Gooi laten maken

Ben jij op zoek naar een manier om jullie familiebanden in het Gooi te versterken en te vereeuwigen? Dan is het laten maken van een familieportret een prachtig idee.

Een familieportret laten maken is een blijvende herinnering aan jullie als gezin en als familie. Het is een tastbare weergave van de liefde en verbondenheid die jullie delen. Bij het laten maken van een familieportret in het Gooi zijn er verschillende mogelijkheden en overwegingen waar je rekening mee kunt houden. Ik geef je graag meer informatie over hoe ik tot een fantastisch resultaat kom.

Familieportret het Gooi

Waarom een familieportret in het Gooi laten maken?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een familieportret laten maken. Hieronder enkele van de belangrijkste redenen:

 • Een familieportret is een blijvende herinnering aan de familiebanden en de levensfase waarin jullie op dat moment verkeren.
 • Een familieportret is een mooi cadeau voor een verjaardag.
 • Een familieportret helpt om de familiebanden te versterken.
 • Een familieportret in het Gooi is een prachtige decoratie in huis en geeft tevens een persoonlijke touch aan het interieur.

Familieportret het Gooi

Verschillende mogelijkheden familieportret

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het laten maken van een familieportret. Dit zijn ze:

 • Een familieportret in de studio: Hierbij worden jullie gefotografeerd in een professionele fotostudio. Zo heb je meer controle over de omgeving en belichting. Je kiest voor een achtergrond die past bij jullie stijl en het familieportret kan beginnen.
 • Een familieportret op locatie in het Gooi: Er wordt op een door jullie gekozen locatie gefotografeerd, bijvoorbeeld in het bos, op de hei of in de stad. Hierbij heb je de natuurlijke omgeving van het Gooi als decor. Dat is het mooiste bij familieportretten en precies waar ik in gespecialiseerd ben.
 • Een schilderij of tekening: Hierbij wordt jullie familieportret niet gefotografeerd, maar getekend of geschilderd. Dit gebeurt met potlood, houtskool, aquarel of olieverf.

Familieportret het Gooi

Tips voor het maken van familiefoto’s

Om tot een prachtig resultaat te komen bij het laten maken van een familieportret in het Gooi geef ik je enkele tips:

 • Kies kleding die past bij jullie persoonlijkheid en stijl. Neem kleding die ook matcht qua kleur bij elkaar.
 • Denk na over de locatie die past bij jullie als familie.
 • Neem de tijd om te genieten van het moment samen als familie. Een ontspannen sfeer komt de foto's ten goede.
 • Maak gebruik van props die jullie als gezin typeren. Denk hierbij aan een gezamenlijke hobby, sport of interesse.

Familieportret het Gooi

Contact familieportret het Gooi?

Als je geïnteresseerd bent in een familie portret dan kun je altijd contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of mail of bel mij zodat we geweldige familieportretten kunnen maken.

Dolf van Stijgeren
Fotografie Familieportret in het Gooi
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl