Home > Fotograaf het Gooi

Fotograaf het Gooi

Ik ben Dolf van Stijgeren een professionele fotograaf die actief is in het Gooi zoals Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Laren en Blaricum. Ik ben ook in andere regio’s actief maar ben woonachtig in Huizen dus vandaar mijn binding met Het Gooi. Mijn specialiteiten zijn familiefotografie, portretfotografie en bruiloftsreportages (trouwreportages).

Fotograaf het Gooi

Mijn stijl als fotograaf

Wat mijn stijl als fotograaf kenmerkt, is dat ik op een natuurlijke en spontane manier fotografeer. Dit heeft niet alleen een positief effect op de kwaliteit van de foto's maar zorgt ook voor een ontspannen sfeer tijdens de fotosessie. Mijn doel als fotograaf uit het Gooi is om ervoor te zorgen dat mijn klik met jullie goed is, wat de kwaliteit van de foto’s verbetert.

Fotograaf het Gooi

Bruiloften in het Gooi

Bij bruiloften probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn en ik vind het leuk om spontane en natuurlijke trouwfoto's te maken. Ik beweeg me geruisloos (soms op mijn sokken) door kerken, stadhuis en andere trouwlocaties om de belangrijkste momenten zo goed mogelijk vast te leggen. Soms werk ik met een specifiek doel voor ogen, maar meestal fotografeer ik intuïtief. Soms werk ik alleen, dan weer met een collega fotograaf samen. Als je graag ontspannen wilt genieten van de leukste foto's, klik dan op de slideshow en laat je inspireren.

Fotograaf het Gooi

Familiefotografie in het Gooi

Als een doorgewinterde fotograaf uit het Gooi die spontane foto's maakt ben ik altijd in staat om prachtige foto's van gezinnen te maken. Ik heb verschillende internationale prijzen als fotograaf en awards gewonnen die laten zien dat ik in staat ben om de mooiste foto's te maken. Ik ken alle mooie plekken in het Gooi - waar ik bijna mijn hele leven woon - zoals bossen, heidevelden, stranden en industriële locaties. Ook de mooie pittoreske plaatsen als Naarden, Bussum, Laren, Huizen en Blaricum lenen zich uitstekend voor mij als fotograaf om er het beste uit te halen voor mijn klanten.

Fotograaf het Gooi

Fotograaf Dolf van Stijgeren

Ik ben fulltime fotograaf van beroep en ik ben gevestigd in Huizen. Huizen is een centrale locatie in Nederland in de buurt van Hilversum in het Gooi. Fotografie is mijn grote passie en ik streef ernaar om de beste fotograaf te zijn. Om dit te bereiken, neem ik regelmatig deel aan verschillende seminars, cursussen en workshops over bruidsfotografie en leer ik ook veel over familiefotografie. Hier ontmoet ik andere getalenteerde en inspirerende fotografen en we leren van elkaars werk. Ik laat me ook graag inspireren door de beste fotografen over de hele wereld.

Ellen en Joost: We hebben genoten van de afwezigheid van Dolf als fotograaf! Echt een heel groot compliment hoe hij zich onzichtbaar weet op te stellen maar de mooiste foto's in Het Gooi.
Dolf is ook echt een heel fijn mens, super vriendelijk, toegankelijk en helder in zijn communicatie.

Contact opnemen

Ik ben heel benieuwd naar je vragen en wat ik voor je als fotograaf kan betekenen. Hieronder kun je je vraag stellen over mijn fotografie, of bel me op 06 11 35 82 91 en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor fotografie in het Gooi.

Dolf van Stijgeren
Fotograaf in het Gooi
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl