Home > Fotograaf het Gooi > Fotograaf Eemnes

Fotograaf Eemnes

Ik ben Dolf van Stijgeren een professionele fotograaf die actief is in Eemnes. Ik ben ook in andere regio’s actief maar ben woonachtig in Huizen dus vandaar mijn binding met Het Gooi. Mijn specialiteiten zijn familiefotografie, portretfotografie en bruiloftsreportages (trouwreportages).

Fotograaf Eemnes

Mijn stijl als fotograaf

Wat mijn stijl als fotograaf kenmerkt, is dat ik op een natuurlijke en spontane manier fotografeer. Dit heeft niet alleen een positief effect op de kwaliteit van de foto's maar zorgt ook voor een ontspannen sfeer tijdens de fotosessie. Mijn doel als fotograaf in Eemnes is om ervoor te zorgen dat mijn klik met jullie goed is, wat de kwaliteit van de foto’s verbetert.

Fotograaf Eemnes

Bruiloften in Eemnes

Bij bruiloften probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn en ik vind het leuk om spontane en natuurlijke trouwfoto's te maken. Ik beweeg me geruisloos (soms op mijn sokken) door kerken, stadhuis en andere trouwlocaties om de belangrijkste momenten zo goed mogelijk vast te leggen. Soms werk ik met een specifiek doel voor ogen, maar meestal fotografeer ik intuïtief. Soms werk ik alleen, dan weer met een collega fotograaf samen. Als je graag ontspannen wilt genieten van de leukste foto's, klik dan op de slideshow en laat je inspireren.

Familiefotografie in Eemnes

Als een doorgewinterde fotograaf in Eemnes die spontane foto's maakt ben ik altijd in staat om prachtige foto's van gezinnen te maken. Ik heb verschillende internationale prijzen als fotograaf en awards gewonnen die laten zien dat ik in staat ben om de mooiste foto's te maken. Ik ken alle mooie plekken in het Gooi - waar ik bijna mijn hele leven woon - waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond - zoals bossen, heidevelden, stranden en industriële locaties. Ook de mooie omgeving van Eemnes leent zich uitstekend voor mij als fotograaf om er het beste uit te halen voor mijn klanten.

Fotograaf Eemnes

Fotograaf Dolf van Stijgeren

Ik ben fulltime fotograaf van beroep en ik ben gevestigd in Huizen. Huizen is een centrale locatie in Nederland en in het Gooi. Fotografie is mijn grote passie en ik streef ernaar om de beste fotograaf te zijn. Om dit te bereiken, neem ik regelmatig deel aan verschillende seminars, cursussen en workshops over bruidsfotografie en leer ik ook veel over familiefotografie. Hier ontmoet ik andere getalenteerde en inspirerende fotografen en we leren van elkaars werk. Ik laat me ook graag inspireren door de beste fotografen over de hele wereld.

Ellen en Joost: We hebben genoten van de afwezigheid van Dolf als fotograaf! Echt een heel groot compliment hoe hij zich onzichtbaar weet op te stellen maar de mooiste foto's in Eemnes
Dolf is ook echt een heel fijn mens, super vriendelijk, toegankelijk en helder in zijn communicatie.

Contact opnemen

Ik ben heel benieuwd naar je vragen en wat ik voor je als fotograaf in Eemnes kan betekenen. Hieronder kun je je vraag stellen over mijn fotografie, of bel me op 06 11 35 82 91 en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor fotografie in Eemnes.

Dolf van Stijgeren
Fotograaf in Eemnes
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl