Home > Nieuws > ★ ★ ★ ★ ★ Bruidsparen beoordelen mij gemiddeld...

★ ★ ★ ★ ★ Bruidsparen beoordelen mij gemiddeld met 5 sterren!

★ ★ ★ ★ ★ Bruidsparen beoordelen mij gemiddeld met 5 sterren!

Wist je dat bruidsparen mij gemiddeld met 5 sterren beoordelen?  Er staan op deze site reviews maar ook als je op deze link klikt.

Hierbij een paar willekeurige voorbeelden:
“Ik mocht te gast zijn op een bruiloft waar mijn vriendinnetje als ceremoniemeester acteerde. Ik was diep onder de indruk van hoe Dolf zich opstelde, nog dieper onder de indruk van zijn vakkennis en weggeblazen door de mix van informeel, vrolijkheid, humor en misschien wel het allerbelangrijkste, een fijn mens om rond te hebben lopen, voor de gasten, het bruidspaar en de crew. Kwaliteit in een uiterst prettige verpakking.”
“Wij vonden het zeer prettig om samen te werken met Dolf. Hij vindt het leuk om op zoek te gaan naar een situatie of plek waar hij een bijzondere foto kan maken. Er was een ongedwongen sfeer en we hoefden niet uren te poseren om mooie foto’s te krijgen. Het ging zeer naturel en spontaan!”
“Dolf heeft een aangeboren talent voor fotografie. Hij toont veel geduld, zijn creativiteit kent geen grenzen en hij past zich aan elke situatie aan. De foto’s zijn geweldig! Wij hadden een goede kwaliteit, nazorg en professionaliteit verwacht, maar hij heeft zelfs onze verwachtingen overtroffen. Dolf is in onze ogen een topfotograaf en zeker een aanrader.”

Mag ik toch trots op zijn, hé?! ?