Home > Referenties

Reviews

51 klanten beoordeelden mij en lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.8/10
Willemijn

Dolf was echt een aanwinst voor onze dag. Tijdens de voorbereiding al veel tips gehad en de foto's zijn prachtig! We zijn ook heel erg blij met het album!

10/10
Willemijn
Olaf en Fabiënne

Dolf is een goede fotograaf, hij maakt erg mooie foto's. Zelf zijn we bij met de resultaten.

Het was een fijne samenwerking. Tijdens de voorbereidingen veel tips gekregen voor de dag zelf.

Op de dag zelf is Dolf erg professioneel, en houdt hij goed rekening met de wensen van het koppel.

10/10
Olaf en Fabiënne
Albert & Gerrie

Dolf is een superfotograaf.

Hij heeft de foto's gemaakt op onze huwelijksdag op 5 juni 2022. Dolf is ongemerkt aanwezig en weet de mooiste momenten vast te leggen, ook al zijn ze onverwacht. Hij heeft ons gefotografeerd zoals wij zijn. Zijn kracht ligt vooral in de spontane, niet-poseerde foto's, maar ook de geposeerde zijn top!

Kortom: een betere bruiloftsfotograaf kun je niet vinden!

10/10
Albert & Gerrie
J & K

Erg vriendelijke persoon, leuk contact mee gehad en het eindproduct is mooi geworden. Erg tevreden!

10/10
J & K
Anna & Dennis

Hele mooie foto's van onze bruiloft en geweldige fotoalbums.
Dolf deed alles heel goed en we kunnen hem aanbevelen!

10/10
Anna & Dennis
Te Boekhorst - Clement

Wij hebben natuurlijk een super mooie dag gehad en die ging snel voorbij. Nu hebben we super mooie foto's en een kwalitatief hoogstaand fotoboek. Omdat we een binnenlocatie hadden wilden we een fotograaf die daar bekend mee was. Zo kwamen wij bij Dolf uit en vanaf het eerste moment gaf hij ons het vertrouwen dat we hem erbij wilden hebben. Dolf is erg punctueel en zeer ervaren. Eigenlijk was hij voor ons meer dan een fotograaf, want hij gaf ons veel handige tips ; over de openingsdans, groepsfoto's, het fotoboek en de first-look. Hij is vriendelijk, netjes, onopvallend/bescheiden en hij stelde ons op ons gemak. Voor ons voelde het alsof hij er helemaal bij hoorde.
Vanaf het begin tot het laatste contact was het perfect. Het is dat we maar 1 keer trouwen, maar anders zouden we je weer vragen!

10/10
Te Boekhorst - Clement
Michella en Marcel

11 juni 2022 was onze mooiste dag!

Mooi weer, mooie locatie, leuke mensen en goed eten. Maar van dat alles kan je alleen maar vaker genieten als je later de mooie foto's kan nakijken.

Vanaf het 1e contact met Dolf een heel fijn gevoel. Denkt mee en komt met super ideeën!
Bij het bekijken van alle foto's hadden we regelmatig dat we ons afvroegen hoe en wanneer sommige foto's gemaakt waren. Dit omdat Dolf schittert van afwezigheid!

Echt een dag om nooit te vergeten en dat komt ook zeker door alle foto's. Enige probleem is om uit zo veel mooi foto's een selectie te maken voor het trouwalbum.

Kortom, zoek je een super fotograaf, dan zit je hier zeker goed!!!

10/10
Michella en Marcel
William & Hanneke

We hebben genoten van de afwezigheid van Dolf! Echt een heel groot compliment hoe hij zich onzichtbaar weet op te stellen maar de mooiste foto's weet te maken. Echt prachtige plaatjes, het uitzoeken van de leukste en mooiste foto's was echt een lastige klus.
Qua contact en persoonlijkheid is Dolf ook echt een heel fijn mens, super vriendelijk, toegankelijk en helder in zijn communicatie. Wij zijn echt blij dat we Dolf als fotograaf hebben gekozen.

9/10
William & Hanneke
Anne en Remco

Dolf heeft op 30 september onze bruiloft gefotografeerd. We hebben meerdere gesprekken vooraf gevoerd waarin hij meedacht, tips gaf en wij elkaar leerde kennen. We hebben de preview nu binnen en wij zijn nu al zo blij met de foto's. Ze zijn prachtig, de kleine momenten zijn vastgelegd en het gevoel wat er de hele dag hing heeft hij gevangen. Wij gunnen iedereen een fotograaf als Dolf. Een professionele vriendelijke en behulpzame man. Een fotograaf die die momenten bevriest en vastlegt en naadloos past in de groep met gasten.

10/10
Anne en Remco
Pieter en Lianne

Dolf is een goede en fijne fotograaf.

Hij heeft oog voor detail en gevoel voor humor. Alle momenten op onze trouwdag zijn goed vastgelegd. Wij zijn erg blij met de mooie foto's en het album.
Zijn betrokkenheid bij de voorbereidingen van de bruiloft was groot. Dolf komt zijn afspraken na en geeft veel informatie en tips. Bij vragen reageert hij erg snel.

We raden Dolf zeker aan als trouwfotograaf!

9/10
Pieter en Lianne
Friso & Saskia

Dolf heeft onze bruiloft op 30 augustus 2020 vastgelegd en dat heeft hij fantastisch gedaan!

Hij weet overal mooie spontane foto's te schieten. Je merkt nauwelijks dat hij er is en toch is hij er. Dolf is vriendelijk en bescheiden in de omgang en hij werkte goed samen met (bijvoorbeeld) onze videografen. Hij heeft echt oog voor mooie momenten en details en is ook tijdens het fotograferen superenthousiast: je moet zeker niet raar opkijken als je Dolf ineens een halve koprol over het (natte) gras ziet maken om een bijzonder moment vast te leggen. Het voortraject verliep voorspoedig. Dolf dacht goed mee en hij reageerde altijd vlot en positief. Ook legde hij per mail steeds keurig alle afspraken vast en gaf hij proactief informatie over het proces (prijzen/betaaltermijnen/levertijden). Het natraject verloopt eveneens plezierig. Al in de eerste week na ons trouwen ontvingen we 17 digitale foto's en binnen drie weken hadden we alle digitale foto's (bewerkt en al) in hoge resolutie op de mail, vrij van logo's. Nu alleen nog de keuze maken welke foto's er in het grote fysieke album komen (hier zit wel een wat langere levertijd op). Niet gemakkelijk, want de foto's zijn bijna allemaal (ruim 400) fantastisch. Luxeprobleem;)

Kortom: een dikke pluim voor Dolf!
Friso & Saskia

10/10
Friso & Saskia
Ronald en Anique

Wat waren wij blij met Dolf!

Dolf adverteert met 'spontaan', dus zo hebben we hem gekozen. Contact was altijd heel goed en duidelijk en omdat locatie niet helemaal bekend was bij hem, hebben we nog even vooraf een rondje gelopen. Op de dag zelf hebben we Dolf nauwelijks opgemerkt, wat dus de door ons gewenste spontane foto's opgeleverd heeft. We hebben zo ontzettende gelachen tijdens de ceremonie en Dolf heeft het fantastisch vastgelegd, je hóórt ons bijna op de foto's! Tijdens de receptie, het eten en het feest zijn ook prachtige foto's gemaakt, tot aan een schitterende experimentele foto.

Wij hebben volmondig JA gezegd, maar ook tegen Dolf!

10/10
Ronald en Anique
Amanda & Barry

Niet alleen de foto's zijn prachtig geworden, maar ook de beleving van de hele dag. Dolf heeft veel geduld, weet je op je gemak te stellen, heeft mooie inzichten hoe de foto's te maken en het eindresultaat mag er dan ook wel wezen.

Zelf doe ik hobby fotografie en vond ik het lastig om een goede trouwfotograaf te vinden. Gezien de details waar je in foto's op let. We hadden geen betere fotograaf kunnen wensen en bevelen hem daarom ook zeker aan.

Het fotoalbum is ook zeer mooi uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit. Dolf denkt goed mee en staat open voor ideeën. Al met al een zeer prettige ervaring en een mooi aandenken. Niet te missen de displaybox, waarin je niet één foto hoeft uit te zoeken om in je woonkamer neer te zetten, maar kunt doorwisselen met verschillende foto's. Zo raak je niet uitgekeken.

10/10
Amanda & Barry
Tim & Pascale

Onze trouwdag is en blijft en een onvergetelijke dag. In herinnering, maar zeker ook mooi vastgelegd op de foto's dankzij Dolf. Dolf weet op een prachtige manier de emotie op foto vast te leggen. Dat maakte het samenstellen van ons trouwalbum nog moeilijker dan het al was, want de ene foto was nog mooier dan de andere.

Wat wij vooral erg prettig vonden aan de samenwerking met Dolf, is dat hij de tijd neemt tijdens gesprekken, wensen en mogelijkheden goed uitlegt. De hele dag wordt doorgesproken en hij geeft tips en informatie. De warmte die Dolf als persoon bezit neemt hij mee in gesprekken en komt terug in de foto's die hij levert. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

Met enige regelmaat kijken wij nog in ons trouwalbum en beleven deze prachtige dag weer een opnieuw. Nogmaals bedankt Dolf!

10/10
Tim & Pascale
Eva en Boudewijn

Wat een geweldige fotograaf!
Heel prettig in de omgang en werkt heel fijn samen. We bespraken al onze wensen en Dolf maakte het meer dan waar. Erg fijn en prachtige resultaten!

10/10
Eva en Boudewijn
Dimphy en Leendert

Drie weken voor de trouwdag heb ik Dolf benaderd of hij onze trouwerij wilde vastleggen.
Gelukkige paste het in zijn agenda. Ik heb drie fotografen met elkaar vergeleken en Dolf zijn foto's vonden wij het mooist en zijn manier van communiceren beviel ons ook. En dat is gedurende de periode zo gebleven. Het contact was altijd helder en op ons voorkeurskanaal. Vaak whatsapp of e-mail. Wat het naast een fulltime baan mogelijk maakt om dingen buiten werktijden om te regelen. We hadden een x aantal foto's afgesproken, maar we hebben zelfs meer foto's gekregen. Iedereen die ik de foto's laat zien zegt ook dat het hele mooie foto's zijn. En dat vinden wij ook!
Gedurende de trouwerij heeft Dolf alles spontaan vastgelegd en de meest memorabele momenten zijn vastgelegd. We zijn er super blij mee!

10/10
Dimphy en Leendert
Michelle en Erik

Wij zijn erg tevreden over Dolf. Prachtige foto's en een heel mooi album. Ook de communicatie en advisering vooraf was perfect. Dolf heeft erg goede tips. Op de dag zelf merk je weinig van zijn aanwezigheid, maar hij weet toch alle leuke en belangrijke momenten vast te leggen. De dag na onze bruiloft hadden we al een kleine selectie voor ons beschikbaar, wat super leuk is.
We raden Dolf aan iedereen aan!

10/10
Michelle en Erik
Peter en Heidi

Wij zijn 22 juni getrouwd en Dolf was onze fotograaf, mede dankzij hem was het een dag om niet te vergeten.
We voelden ons erg op ons gemak en de sfeer was ontspannen en dat is terug te zien op de foto's.
We zijn ook erg tevreden met het fotoboek echt top kwaliteit (zowel het album als de foto's).
Dolf nogmaals bedankt!

10/10
Peter en Heidi
Andrea en albert

Prachtige foto's heeft Dolf gemaakt tijdens onze huwelijksdag. Vooraf alles duidelijk doorgenomen wat de wensen waren en wat we konden verwachten. Heel fijn! Prettige en snelle communicatie. En het boek met de mooie herinneringen is prachtig geworden.
Dolf is een hele fijne en relaxte fotograaf!

10/10
Andrea en albert
Rick en Saskia

In de voorbereiding naar onze grote dag dacht Dolf goed met ons mee. De oma van de bruid kon door haar dementie helaas niet bij de bruiloft aanwezig zijn, maar we wilden op de dag zelf wel graag bij haar langs. Hierdoor moesten we ons schema iets aanpassen, maar dit was voor Dolf geen enkel probleem. We hebben hier hele waardevolle foto's aan over gehouden. Waarvoor nogmaals dank!
Ook op de dag zelf merk je Dolf eigenlijk niet op. Hij is een betrokken fotograaf en weet alle belangrijke momenten fantastisch vast te legen.
Wij zijn dik tevreden!

10/10
Rick en Saskia
Marja en Marco

Dolf heeft zich goed verdiept in onze wensen en onze situatie. Hij wist me op mijn gemak te stellen zodat ik redelijk ontspannen op de foto's sta. Doordat hij zich goed had verdiept in ons, wist hij de voor ons belangrijke mensen en situaties vast te leggen. En wat voor een foto's! Het zijn geen geijkte foto's, maar heel origineel en gelikt. Complimenten aan aan Dolf! Hij weet op een onzichtbare manier foto's te maken. Geen enkele lach of traan is hem ontgaan. Hij gaat goed om met onvoorziene situaties, waar hij dan grappige foto's van maakt.
Ik ben erg blij dat we voor Dolf van Stijgeren Bruidsfotografie hebben gekozen.

10/10
Marja en Marco
Joey en Michelle

Wij hadden last minute stress! Wij trouwden op vrijdag en woensdag werd onze fotograaf opgenomen. Gelukkig was daar Dolf! Wat een fantastische vent! Super flexibel en in zeer korte tijd heeft hij onze wensen begrepen! Prachtige foto's! Wij waren heel erg blij!

10/10
Joey en Michelle
Danique Koek

Dolf is een fantastische fotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto's zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto's van de juiste momenten en ook zonder dat je door heb dat hij daar überhaupt stond of aanwezig was.

10/10
Danique Koek
Ilja Gleiser

Zeer fijne aanpak: goede intake vooraf, alle vragen beantwoorden, meedenken en advies. Het eindresultaat is prachtige geworden, we zijn zeer tevreden!

9/10
Ilja Gleiser
Katharina en Henk

Dolf is heel duidelijk over hoe hij werkt, wat hij wanneer levert, wat het gaat kosten en dat vonden wij heel prettig. Bovendien heeft hij zich zeer goed verdiept in wat wij van de fotorapportage verwachten en het resultaat mag er zijn. Hij laat niets aan de toeval over en investeert veel tijd in de voorbereiding. Op de dag zelf kregen wij veel complimenten van onze gasten over Dolf. Hij werkt rustig en onopvallend maar is wel altijd op de juiste plek voor de mooiste foto's. Niet alleen wij, maar ook vrienden en familie zijn erg enthousiast over het fotoboek.  

10/10
Katharina en Henk
Gideon en Sabrina

Dolf heeft onze bruiloft erg gaaf vastgelegd. We zijn super blij met de foto's en zouden Dolf aan iedereen aanraden.

10/10
Gideon en Sabrina
Cihan en Sanne

Wij zijn 1 juli getrouwd en hadden Dolf als fotograaf omdat zijn manier van fotograferen ons erg aansprak. Het eindresultaat mag er wezen. We zijn er erg content mee en het is alles waar we op gehoopt hebben. Tevens is hij zeer prettig in de omgang. Daarom willen wij hem ook van harte aanbevelen!!

10/10
Cihan en Sanne
Sharon van Galen

Dolf was een geweldige fotograaf op onze bruiloft. Hij was onzichtbaar voor onze gasten wat wij erg fijn vonden. Het contact met Dolf liep ook erg soepel. Ik zou Dolf aan ieder bruidspaar aanraden. Jij hebt onze dag speciaal vastgelegd! Dank je wel.

9/10
Sharon van Galen
Edwin & Iris van den Bergh

Dolf heeft onze bruiloft op een mooie manier vastgelegd. Zijn goede gevoel voor humor heeft voor leuke foto's gezorgd. Ik zal elk bruidspaar Dolf van Stijgeren aanbevelen

10/10
Edwin & Iris van den Bergh
Peter en Petra

Wij waren erg blij met Dolf! Een prettige en betrokken fotograaf; makkelijk in communicatie en omgang. Dolf zorgt dat hij tijdens de dag iedere keer op de juiste plek staat zonder dat hij veel in beeld is.
Naast een prachtige reportage van ons tweeën / drieën, zijn alle bijzondere en mooie momenten van de dag vastgelegd. Niet alleen wij, maar ook onze gasten staan mooi in beeld.

9/10
Peter en Petra
Céline en Michiel

Hi Dolf,

Wat heb je je uitgesloofd op onze bruiloft zeg, fantastisch! We hebben je de hele dag zien rennen (en net een paar filmpjes gekeken waar we je ook flink in actie zagen). Je zult wel kapot zijn geweest aan het einde van de dag, plus de verlening. We vonden het heel fijn en gezellig om je gedurende de dag erbij te hebben en bedankt dat je zo flexibel was en langer kon blijven zodat je de openingsdans hebt kunnen fotograferen. Daar zaten nog 2 hele gave foto's bij in de preview!

Daarnaast super lief dat je al meteen de sneak preview hebt gemaakt!

10/10
Céline en Michiel
Sabrina Leurs

Hi Dolf, wat is de foto met de zwanen gaaf geworden!! Ik heb hem op Facebook gezet en zoals je gezien hebt is het me gelukt jou te taggen! ? We vonden het prettig om jou als fotograaf op onze bruiloft te hebben.

Meerdere gasten zeiden ook dat ze jou een leuke fotograaf vonden. En we vonden het te gek dat je nog zo lang bent gebleven, dankjewel!!

10/10
Sabrina Leurs
Neha and Ravi

An excellent photographer who captured the memories for one of the most important events of our life! He is well prepared, enthusiastic and a creative photographer who makes an effort to understand what you like and what you dislike and provides wonderful ideas . We got some amazing shots of our wedding from him and are extremely happy with the results. We would absolutely recommend Dolf!

10/10
Neha and Ravi
Elise Lenos van Nieuwmegen

Wij hebben genoten van onze bruiloft! De sfeer was ongedwongen en romantisch. Dolf stelt je op je gemak waardoor je soms haast niet door hebt dat hij aanwezig is. En toch krijg je de mooiste plaatjes van hem terug. Ons trouwalbum is prachtig en zeer professioneel opgesteld. Zo leuk om zo iets moois van onze perfecte dag als aandenken te hebben. Dolf bedankt!

10/10
Elise Lenos van Nieuwmegen
Resi & Maarten

Dolf is een hele enthousiaste fotograaf en heeft prachtige foto's gemaakt op onze trouwdag. Wij hebben in de voorbereiding meerdere fotografen gesproken, maar we waren er eigenlijk gelijk over uit na onze eerste ontmoeting met hem: die doen we! We hebben altijd heel relaxed en vlot contact gehad per mail en telefoon, en een aantal keer persoonlijk. Dolf was altijd betrokken en meedenkend. Zelfs als toch-wel-een-beetje-control-freaks hebben we ons over de fotograaf dus absoluut nooit zorgen hoeven maken.

Daarnaast was Dolf ook nog eens de enige fotograaf die, toen we het vroegen, niet alleen wist wat tilt-shift fotografie is, maar het ook heel enthousiast aandurfde (zonder dit ooit eerder gedaan te hebben) zo'n lens te huren en in te zetten op de bruiloft.

Kortom, een hele fijne fotograaf voor je bruiloft, en we hebben hier een prachtig fotoalbum waar we nog graag in terugkijken!

10/10
Resi & Maarten
José Dompeling

Dolf heeft op 25 augustus 2016 onze bruiloft gefotografeerd. Hij was de gehele dag aanwezig, zonder dat wij dat gemerkt hebben. Maar in het eindresultaat heeft hij precies alle momenten gevangen die van belang zijn.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken nog heel regelmatig met veel plezier de foto's terug! Door de kwaliteit van Dolf zijn foto's beleven we de dag keer op keer opnieuw!!!

10/10
José Dompeling
Coen van Heteren

Ik mocht te gast zijn op een bruiloft waar mijn vriendinnetje als ceremoniemeester acteerde.

Ik was diep onder de indruk van hoe Dolf zich opstelde, nog dieper onder de indruk van zijn vakkennis en weggeblazen door de mix van informeel, vrolijkheid, humor en misschien wel het allerbelangrijkste, een fijn mens om rond te hebben lopen, voor de gasten, het bruidspaar en de crew.
Kwaliteit in een uiterst prettige verpakking.

10/10
Coen van Heteren
Michael Gerressen

Je bent echt een fantastische fotograaf. De manier waarop jij je werk doet is een genot om na te kijken. De passie en plezier straalt er van af.
Ook onze gasten waren diep onder de indruk. Vaak hadden ze niet eens door dat je er was, en dat is denk ik een zeer mooi compliment.
Wij kunnen niet wachten om meer foto's te zien!! Maar goed werk heeft wat geduld nodig. Dus we zullen je niet gaan stalken. Haha.
Nogmaals super bedankt!!!

10/10
Michael Gerressen
Mike en Roesja

Dolf is meelevend, invoelend, to the point (ook in zijn foto's), pro-actief en hij stuurt de goede kant op.
De foto's zijn boven onze verwachting, raak en mooi. Een absolute aanrader voor wie echte foto's wil, over hoe het echt is/geweest is.
Een fijne herinnering op de gevoelige plaat!

10/10
Mike en Roesja
Juul Rozenbroek-Fernandes

Wij vonden het zeer prettig om samen te werken met Dolf. Hij vindt het leuk om op zoek te gaan naar een situatie of plek waar hij een bijzondere foto kan maken. Er was een ongedwongen sfeer en we hoefden niet uren te poseren om mooie foto's te krijgen. Het ging zeer naturel en spontaan!

10/10
Juul Rozenbroek-Fernandes
Alexander Goûtier

Bij het bekijken van de foto's besef je pas het fenomenale talent van Fotograaf Dolf van Stijgeren.
Als onzichtbaar blijkt Dolf verrassende en bijzondere momenten te hebben vastgelegd.
Het terugkijken in het album is dan altijd weer een feest.
Ik beveel Dolf dan ook zeer aan.

Vader van de bruidegom

10/10
Alexander Goûtier
Almasa Ghafoerie

Dolf heeft een aangeboren talent voor fotografie. Hij toont veel geduld, zijn creativiteit kent geen grenzen en hij past zich aan elke situatie aan. De foto's zijn geweldig! Wij hadden een goede kwaliteit, nazorg en professionaliteit verwacht, maar hij heeft zelfs onze verwachtingen overtroffen. Dolf is in onze ogen een topfotograaf en zeker een aanrader.

10/10
Almasa Ghafoerie
Niels Goûtier

Dolf heeft prachtige foto's van ons op onze trouwdag gemaakt. Dolf is een zeer prettige man om zaken mee te doen. Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Dolf, want daardoor voelde we ons erg op ons gemak op de dag zelf. Tijdens onze bruiloft is hij op de belangrijke momenten niet merkbaar aanwezig maar hij wist toch de speciale momenten prachtig vast te leggen. We beleven elke keer als we de foto´s zien weer de dag opnieuw, met de film gemaakt van de foto´s en het album. Dolf van Stijgeren Fotografie is echt een aanrader!

10/10
Niels Goûtier
Monique Westland

Super positief! Dolf is heel creatief in het maken van de foto's, hij maakt spontane fotos en is altijd opzoek naar goede plekken om foto's te maken!

10/10
Monique Westland
Alana en Bart

Eind 2016 was de heer Van Stijgeren, inmiddels Dolf voor ons, fotograaf bij onze bruiloft. We hadden hem leren kennen op een open dag, toen wij op zoek waren naar een geschikte locatie. Al bij het eerste contact klikte het. Hoewel wij uiteindelijk kozen voor een ander locatie namen we wel contact op met Dolf om de fotoreportage te verzorgen.
Wat erg belangrijk is dat het klikt tussen de fotograaf en het bruidspaar en dat was bij ons het geval. Zeker bij de bruid is dat een gevoelig punt en ik raad dan ook ieder bruidspaar aan om bij de geringste reserve een andere fotograaf te zoeken. Zoals gezegd, hadden wij gelijk een vertrouwd gevoel bij Dolf: niet alleen persoonlijk, maar ook professioneel. Bij de eerste kennismaking was al zijn prachtige kleurgebruik opgevallen.
Op de dag zelf bleek dat Dolf zich goed had voorbereid en de locatie (in ons geval kasteel Wijenburg in Echteld - toch zeker een uur rijden voor hem) goed had verkend en ook contact had opgenomen met het personeel aldaar. De vele groepsfoto's en de bruidsreportage in en om het kasteel laten ons met nog meer plezier terugkijken op deze geweldige dag. Erg prettig was ook dat Dolf bij de plichtplegingen en festiviteiten ongemerkt aanwezig was. Pas toen we de foto's kregen, bleek pas dat hij erbij was geweest en vakkundig werk had geleverd. Zo hoort dat ook, want een fotograaf dient zich te realiseren dat deze dag in het teken van het bruidspaar staat. Uiteindelijk hebben we een selectie gemaakt, wat heeft geresulteerd in een prachtig boek als blijvende herinnering.
Een ander pluspunt was dat hij en de videoman uitstekend met elkaar overweg konden en dat Dolf later bij mij heeft geïnformeerd naar de gegevens van de videograaf in verband met een andere opdracht. Deze gunden elkaar wederzijds hun succes en steggelden niet over allerlei zaken (bijvoorbeeld setting) wat de dag voor het bruidspaar een nare bijsmaak had kunnen geven.
Kortom, louter lof voor de heer Van Stijgeren, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
Ten slotte de prijs: eerlijk gezegd heb ik geen vergelijkingsmateriaal en wij hebben ons toen ook niet verdiept in prijzen van andere fotografen. De prijs leek ons billijk en was dus allerminst een beletsel om met Dolf in zee te gaan. Gelukkig!

9/10
Alana en Bart
Bart

Dolf is een prettige, enthousiaste fotograaf die onopvallend aanwezig is waardoor hij de mooie momenten goed op beeld weet vast te leggen. Hij voelde ons goed aan, stelde ons op ons gemak en heeft mooie, originele foto's gemaakt waar we met enorm veel plezier naar kijken, we zijn dan helemaal terug bij de dag. Ook vooraf en achteraf denkt hij mee en reageert hij snel op e-mails en berichtjes. Kortom, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

10/10
Bart
Sophie van Biljouw-Looijen

Wat een fantastische fotograaf!

10/10
Sophie van Biljouw-Looijen
Rita van Schagen

Als wij opnieuw zouden trouwen zouden we absoluut Dolf weer vragen onze huwelijksfoto's te nemen. Dolf is bij ons overgekomen als een ontzettend vriendelijk, rustig en ongedwongen persoon die oprecht in ons geïnteresseerd was. Zijn stijl als fotograaf vinden wij uiterst professioneel en creatief waarbij zijn enthousiasme zeer aanstekelijk werkte. Ook zijn werkwijze sprak ons enorm aan: hij bewoog zich steeds heel bescheiden op de achtergrond en ging uitermate flexibel om met onze wensen. Echt top! Wij hebben nu een prachtig fotoalbum als resultaat. Dolf, super bedankt!

8/10
Rita van Schagen
Jori Olofsen

Dolf is een prettige, enthousiaste fotograaf die onopvallend aanwezig is waardoor hij de mooie momenten goed op beeld weet vast te leggen. Hij voelde ons goed aan, stelde ons op ons gemak en heeft mooie, originele foto's gemaakt waar we met enorm veel plezier naar kijken, we zijn dan helemaal terug bij de dag.

Ook vooraf en achteraf denkt hij mee en reageert hij snel op e-mails en berichtjes. Kortom, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.

10/10
Jori Olofsen
Theo en Patricia

Na vooraf de dagindeling besproken te hebben, waarbij Dolf veel interesse toonde voor specifieke momenten, bleek al snel dat Dolf ook zijn eigen inbreng heeft en zaken soms van een standpunt bekijkt waar je als bruidspaar niet bij stilstaat.
Met veel humor en oog voor detail legde hij zijn plannen uit en dat gaf ons een geruststellend gevoel vooraf.
In de loop van de feestdag bleek wel hoezeer hij met zijn klanten begaan is en hoe professioneel hij met zo´n trouwdag omgaat. Wij kunnen dan ook alleen maar vol lof spreken over onze fotograaf en we hebben een mooie herinnering over gehouden aan onze dag dankzij de prachtige reportage.
Dolf van Stijgeren fotografie: een aanrader voor elke bruiloft

10/10
Theo en Patricia