Home > Tarieven

Wat zijn de tarieven van een trouwreportage?

Jullie willen een prachtige herinnering aan jullie trouwdag. Niet voor niets gaan jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf waarmee het klikt en die schitterend werk aflevert. Uiteraard spelen ook de tarieven van deze trouwfotograaf een rol. 

De tarieven die ik als trouwfotograaf bereken zijn overzichtelijk. Geen ingewikkeld gedoe met allerlei standaardpakketten maar gewoon een uurtarief van € 195,00 (incl. reiskosten en btw). 

Hiervoor krijg je:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Een tweede gesprek vlak voor je trouwdag
  • Sneak preview van 15 foto’s
  • Een online gallery met jouw foto’s
  • Goodiebag vol met tips
  • Light trouwalbum dat je kunt “upgraden”
  • Een derde gesprek waarbij jullie echte trouwalbums en stoffen & kleuren kunnen bekijken
  • En meer...

Samen stellen we jouw pakket samen!

Wat doe ik voor dat uurtarief?

Allereerst sloof ik me op de trouwdag enorm uit voor mijn bruidsparen - zonder zichtbaar te zijn. Maar ik werk veel meer dan alleen op de trouwdag. Op een trouwdag maak ik gauw zo’n 5.000 foto’s die ik daarna selecteer en uiteindelijk bewerkt ik de selectie met heel veel zorg. Een trouwreportage betekent gemiddeld vijf dagen werk wat superleuk is, maar het is gewoon veel werk.

Als professioneel trouwfotograaf denk ik ook met je mee en zorg ik ervoor dat er altijd een andere professionele bruidsfotograaf stand-by is.

Danique: Dolf is een fantastische fotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto's zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto's van de juiste momenten en ook zonder dat je door heb dat hij daar überhaupt stond of aanwezig was.

Extra mogelijkheden in overleg

Willen jullie een Luxe trouwalbum? Een mooie Box de Luxe? Fine art prints? Alles is bespreekbaar. Als fulltime trouwfotograaf leg ik jullie graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn.

Gun jezelf die mooie trouwfoto's, want jullie zullen er nog heel lang van genieten!

Goed nieuws over de videografie..

Mochten jullie mij boeken, dan kan mijn dochter Elisa voor een hele scherpe prijs de videografie verzorgen. Zij doet de media opleiding in Hilversum en kan dat heel goed.

Ideaal cadeau?

Zijn jullie nog op zoek naar een ideaal cadeau? Vraag familie en vrienden om een blijvende herinnering van een trouwfotograaf. Wellicht willen zij jullie als huwelijksgeschenk een onvergetelijke trouwreportage en/of trouwalbum aanbieden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je weten wat jouw pakket kost? Mail me gerust.

Peter en Petra: Wij waren erg blij met Dolf! Een prettige en betrokken fotograaf - makkelijk in communicatie en omgang. Dolf zorgt dat hij tijdens de dag iedere keer op de juiste plek staat zonder dat hij veel in beeld is.

Dolf van Stijgeren