Familiefotografie

Familiefotografie is een bijzondere manier om de familiebanden te vieren en vast te leggen. Voor familiefotografie moet je bij mij zijn om jullie mooie herinneringen tastbaar te maken. Ik ben als familiefotograaf gespecialiseerd in het vastleggen onvergetelijke momenten tussen familie’s. Ik vertel je graag alles wat je moet weten over mijn familiefotografie.

Familie fotoshoot Huizen 010

Ervaren familiefotograaf

Als ervaren bruidsfotograaf die ongedwongen foto’s maakt, lukt het me altijd om mooie foto’s te maken van families. Dat is ook waarom ik jaren geleden in de familiefotografie ben gestapt. Ik heb verschillende internationale awards gewonnen die bewezen hebben dat ik spontane foto’s maak. Fotografie is mijn passie en ik help jullie graag verder.

familie fotografie 02

Ik kies graag de locatie voor de familiefoto

De locatie is een belangrijke factor bij het maken van een mooie familiefoto. Ik kies als familiefotograaf graag een plek die past bij de sfeer die je wilt creëren. Ik weet namelijk als geen ander wat een mooie locatie is voor jullie foto’s. We kunnen dit natuurlijk ook overleggen. Misschien hebben jullie zelf ook wel goede ideeën.

Een park, hei of bos biedt een mooie natuurlijke achtergrond terwijl een stad een meer stedelijke sfeer geeft. Houd er rekening mee dat de locatie moet passen bij het aantal mensen dat je wilt fotograferen. Als je een grote groep familieleden hebt dan heb je meer ruimte nodig dan bij een kleinere groep.

familie fotografie 03

Coördineer de kleding voor de beste familiefoto’s

Coördinatie van kleding maakt een groot verschil in de uitstraling van jullie familiefoto. Het is belangrijk om te kiezen voor kleuren die goed bij elkaar passen. Denk ook aan de omgeving waarin je fotografeert. Als je in de natuur wordt gefotografeerd dan is kleding die daarop is afgestemd wel gewenst. Als we overleggen over de locatie dan kan ik jullie altijd nog het juiste kledingadvies geven indien gewenst.

Hoe werken we samen?

Met de familie overleg ik wat precies de wensen zijn en bespreken we de hele familiefotografie. We kunnen voor dit overleg de tijd nemen als jullie dat willen. Voor de family fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en gaan we gezellig een stukje lopen. Vaak maak ik dan ongemerkt de familiefoto’s. Natuurlijk hoort poseren er ook een beetje bij maar dan kun je vertrouwen op mijn tips en ervaring bij familiefotografie. Geen trukendoos – gewoon jezelf zijn.

familie fotografie 04

Wat krijg je voor mijn familiefotografie?

Tijdens de familiefotografie zoek ik naar de mooiste plaatsen met het beste licht en maak ik altijd veel foto’s (hiervan merk je helemaal niks ). Ik maak een grote selectie foto’s (afhankelijk van jouw gekozen pakket). Die selectie met familiefoto’s zet ik online en jij kiest de leukste familiefoto’s uit. Zo krijg je zorgvuldig nabewerkte familiefoto’s die ook nog eens door jullie zelf zijn uitgekozen.

Mijn prijzen van familiefotografie en informatie de pakketten vind je hier.