Kosten trouwfotograaf

Als je op zoek bent naar een professionele trouwfotograaf, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de kosten. Op deze pagina vind je de prijzen van mijn trouwreportage’s en wat je daarvoor kunt verwachten.

Jullie willen een prachtige herinnering aan jullie trouwdag: voor jullie én eventueel voor volgende generaties. Niet voor niets gaan jullie op zoek naar een professionele trouwfotograaf waarmee het klikt en die schitterend werk aflevert.

Wat kost trouwfotografie?

De kosten voor trouwfotografie variëren sterk, afhankelijk van de ervaring en kwaliteit van de fotograaf. Gemiddeld kun je bij verschillende trouwfotografen rekenen op een prijs tussen de €1000 en €2500 voor een volledige trouwreportage. Dit is inclusief het maken van de foto’s, nabewerking en het leveren van digitale bestanden. Natuurlijk zijn er ook goedkopere en duurdere opties beschikbaar. Bij mij zijn de kosten altijd duidelijk. Je maakt gebruik van één van mijn drie pakketten en je kunt daarnaast ook nog variëren in de aanschaf van het aantal uren.
Soms fotografeer ik alleen, maar regelmatig ook met een andere professionele trouwfotograaf.

Spontane bruidsfotografie 001

Drie pakketten met prijzen voor trouwreportages

Er zijn drie pakketten maar uiteraard is een trouwreportage door jouw wensen altijd maatwerk. Wil je een trouwreportage van bijvoorbeeld 4½ of 13 uur, dan kan dat ook! Graag maak ik samen met jullie het pakket dat het beste bij jullie past.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten, en kunnen altijd veranderd worden.

Basis

5 uur fotografie
1399, –
 • Kennismakingsgesprek
 • Ca. 175 foto’s
 • Tweede gesprek
 • Online gallery
 • Goodiebag vol met Tips
 • Luxe handgemaakt album met 30 pagina’s

Plus

7 uur fotografie
1699, –
 • Kennismakingsgesprek
 • Ca. 225 foto’s
 • Tweede gesprek
 • Online gallery
 • Goodiebag vol met Tips
 • Luxe handgemaakt album met 30 pagina’s
 • Optioneel: 33% korting op pre wedding of familie shoot

Extra mogelijkheden in overleg

Willen jullie een tweede fotograaf? Willen jullie een groter Luxe trouwalbum? Een mooie Box de Luxe? Fine art prints? Alles is bespreekbaar. Als fulltime trouwfotograaf leg ik jullie graag persoonlijk uit wat de mogelijkheden zijn.
Gun jezelf die mooie trouwfoto’s, want jullie zullen er nog heel lang van genieten!

Spontane bruidsfotografie Dolf van Stijgeren 002

Ideaal cadeau?

Zijn jullie nog op zoek naar een ideaal cadeau? Vraag familie en vrienden om een blijvende herinnering van een trouwfotograaf. Wellicht willen zij jullie als huwelijksgeschenk een onvergetelijke trouwreportage en/of trouwalbum aanbieden. Of misschien een mooie en stoere fotoprint?
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je weten wat jouw trouwpakket kost? Mail me gerust.

Wij waren erg blij met Dolf! Een prettige en betrokken fotograaf – makkelijk in communicatie en omgang. Dolf zorgt dat hij tijdens de dag iedere keer op de juiste plek staat zonder dat hij veel in beeld is.
Peter en Petra

Zijn trouwfotografen duur?

Een professionele trouwfotograaf heeft veel ervaring en kennis van fotografie en bruiloften. Hij of zij investeert niet alleen in hoogwaardige apparatuur en software om de mooiste foto’s te maken en te bewerken, maar ook in trainingen en workshops. Dit moet allemaal in de kosten worden meegerekend. Daarnaast kost het veel tijd om alle duizenden foto’s te selecteren en te bewerken. Bovendien is een trouwfotograaf op de dag zelf vaak 8 uur of langer aanwezig om alle belangrijke momenten vast te leggen.

DvanStijgeren tarieven 003

Wat kun je verwachten van mijn trouwfotografie?

Ik zal voorafgaand aan de bruiloft met jullie overleggen wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden om vastgelegd te hebben. Op de dag zelf zal ik discreet aanwezig zijn om alle belangrijke momenten vast te leggen, zoals de ceremonie, de groepsfoto’s en het aansnijden van de taart. Na afloop selecteer ik alle foto’s zorgvuldig en bewerk ik ze om de mooiste resultaten te leveren.

Wist je dat..?

Als professioneel trouwfotograaf denk ik ook met je mee, ben ik onzichtbaar en zorg ik ervoor dat er altijd een andere professionele bruidsfotograaf stand-by is.

Dolf is een fantastische fotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto’s zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto’s van de juiste momenten en ook zonder dat je door heb dat hij daar überhaupt stond of aanwezig was.
Danique

Trouwfotograaf nodig?

Een professionele trouwfotograaf kan een waardevolle investering zijn voor jullie bruiloft. Door te investeren in hoogwaardige fotografie krijgen jullie blijvende herinneringen aan deze bijzondere dag. De kosten voor trouwfotografie zijn eenmalig en absoluut de investering waard. Het enige wat overblijft na de trouwdag zijn de foto’s…