Home > Familie fotoshoot

Familie fotoshoot

Hou je veel van je familie en wil je die graag voor altijd vastleggen? Dan is een professionele fotoshoot met je familie of gezin een geweldige manier om dit te doen. Met familiefoto’s kijk je je hele leven terug op deze dierbare herinneringen. Na de fotoshoot ontvang je alle door jou geselecteerde foto’s digitaal en een mooie afdruk in passe-partout of een professioneel album. Je kunt de foto’s ook naar iedereen binnen de familie of het gezin sturen door ze te verrassen.

Familie, professionele, fotoshoot, familiefotos

Zijn de familiefoto’s naar wens?

Om ervoor te zorgen dat het familiefoto’s volledig naar jullie wens zijn bespreken we voor de familieshoot wat voor beelden jij wilt. Moeten er tijdens de shoot zaken aangepast worden,  dan pakken we dat direct op dat moment op. Hoelang de familieshoot duurt hangt af van jullie wensen. We kunnen dat tijdens een kennismakingsgesprek bespreken en de pakketten staan hieronder.

Vier de onvergetelijke momenten met je gezin en familie door het boeken van een familie-fotoshoot. Ik sta klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en de perfecte fotoshoot te organiseren. Alle mooie plekken in het Gooi - waar ik bijna mijn hele leven woon - ken ik: bos, hei, strand, industrieel - zeg het maar!

Spontane familieshoot laten maken

Het is echt fantastisch om familiefoto's buitenshuis te laten nemen. Tijdens een ontspannen wandeling met vermakelijke "vragen en opdrachtjes" ligt de nadruk op de spontaniteit van de foto’s. Ik zorg er als familiefotograaf voor dat ik als het ware onzichtbaar ben zodat jullie geheel jezelf kunnen zijn. Op die manier komt de fotoshoot het beste tot zijn recht - voor het beste resultaat.

Danique: Dolf is een fantastische fotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto's voor de familieshoot zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto's van de juiste momenten en ook zonder dat je het door hebt.

Familie fotoshoot voor mooie momenten

Ik bied jullie de perfecte gelegenheid om bij elkaar te komen en samen onvergetelijke familie fotoshoots vast te leggen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn is, ik leg jullie spontane momenten vast en maak tijdloze herinneringen voor de hele familie.

Welk pakket past het best bij je?

Basis
€ 295,- * 1 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek
 • 12 foto's zonder logo (keuze uit 20 foto's)
 • Online gallery
 • Mooie afdruk in passe-partout (t.w.v. € 31,65)
Meest gekozen
Plus
€ 339,- * 1,5 uur fotografie
 • Kennismakingsgesprek
 • 20 foto's zonder logo (keuze uit 40 foto's)
 • Online gallery
 • Album van 15x15 cm met 16 pagina's (t.w.v. € 79,-)
Premium
€ 439,- * Totdat we het zat zijn
 • Kennismakingsgesprek
 • 35 foto's zonder logo (keuze uit 60 foto's)
 • Online gallery
 • Album van 20x20 cm met 16 pagina's (t.w.v. € 99,-)
* Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (in het Gooi), en kunnen altijd veranderd worden.

Met dierbaren een familiefoto laten maken

Mijn familie fotosessies zijn flexibel en volledig afgestemd op jullie behoeften en wensen. Willen jullie een klassieke, formele familie fotoshoot of juist naar een meer ontspannen en informele shoot laten maken? Ik zorg ervoor dat jullie de perfecte foto’s krijgen. Mijn familiefotoshoots zijn ook een geweldige manier om tijd door te brengen met je dierbaren en later heb je een prachtig aandenken van jullie samenzijn. Waar wachten jullie nog op? Boek vandaag nog jullie familiefotosessie en zorg samen met jullie familie voor tijdloze herinneringen.

Familie, professionele, fotoshoot, familiefotos

Contact voor een familie fotoshoot?

Ik ben heel benieuwd naar je vragen en wat ik voor je als familiefotograaf kan betekenen. Hieronder kun je je vraag stellen over mijn familiefotografie of contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Of bel me op 06 11 35 82 91 en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een familie fotoshoot.

Dolf van Stijgeren
Familie fotoshoots
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl