Familie fotoshoot Hilversum e.o.

Hou je veel van je familie en wil je die graag voor altijd vastleggen? Dan is een professionele fotoshoot met je zussen, broers, familie of gezin een geweldige manier om dit te doen. Ik ben als familiefotograaf actief in de regio Hilversum en omstreken. Met familiefoto’s kijk je je hele leven terug op deze dierbare herinneringen. Na de fotoshoot ontvang je alle door jou geselecteerde foto’s digitaal en een mooie afdruk in passe-partout of een professioneel album. Je kunt de foto’s ook naar iedereen binnen de familie of het gezin sturen door ze te verrassen.

DvanStijgeren Familie fotos gooi 004

Zijn de familiefoto’s naar wens?

Om ervoor te zorgen dat het familiefoto’s volledig naar jullie wens zijn bespreken we voor de familieshoot wat voor beelden jij wilt. Moeten er tijdens de shoot zaken aangepast worden,  dan pakken we dat direct op dat moment op. Hoelang de familieshoot duurt hangt af van jullie wensen. We kunnen dat tijdens een kennismakingsgesprek bespreken en de pakketten staan hieronder. Ik ben voornamelijk actief in de regio Hilversum, Utrecht, Amersfoort en Almere.

Vier de onvergetelijke momenten met je gezin en familie door het boeken van een familie-fotoshoot. Ik sta klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken en de perfecte familie fotoshoot in Bussum, Hilversum, EemnesHuizen of Laren en Blaricum te maken. Alle mooie plekken in het Gooi (waar ik bijna mijn hele leven woon) in buurt van Hilversum ken ik: bos, hei, strand, industrieel – zeg het maar!

Spontane familieshoot in de regio Hilversum laten maken?

Het is echt fantastisch om familiefoto’s buitenshuis te laten nemen. Tijdens een ontspannen wandeling in de regio Hilversum, ligt de nadruk op de spontaniteit van de fotoshoot. Ik zorg er als familiefotograaf voor dat ik als het ware onzichtbaar ben zodat jullie geheel jezelf kunnen zijn. Op die manier komt de fotoshoot het beste tot zijn recht – voor het beste resultaat. Er zijn verschillende mooie tijdstippen in het jaar om familie fotoshoots te maken. Zo is er de fotoshoot in de lente en de fotoshoot in de zomer die voor fantastische foto’s in deze jaargetijden zorgt.

Dolf is een fantastische fotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto’s voor de familieshoot in Hilversum zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto’s van de juiste momenten en ook zonder dat je het door hebt.
Danique

Familie fotoshoot voor mooie momenten

Ik bied jullie de perfecte gelegenheid om bij elkaar te komen en samen onvergetelijke familie fotoshoots vast te leggen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon een gezellig samenzijn is, ik leg jullie spontane momenten vast en maak tijdloze herinneringen voor de hele familie.

Welk pakket past het best bij je?

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (in het Gooi), en kunnen altijd veranderd worden.

Basis

1 uur fotografie
295, –
  • Kennismakingsgesprek
  • 12 foto’s zonder logo (keuze uit 20 foto’s)
  • Online gallery
  • Mooie afdruk in passe-partout (t.w.v. € 39,95)

Premium

Totdat we het zat zijn
439, –
  • Kennismakingsgesprek
  • 31 foto’s zonder logo (keuze uit 60 foto’s)
  • Online gallery
  • Album van 20×20 cm met 16 pagina’s (t.w.v. € 99,-)

Met dierbaren een familiefoto laten maken

Mijn familie fotosessies zijn flexibel en volledig afgestemd op jullie behoeften en wensen. Willen jullie een klassieke, formele familie fotoshoot of juist naar een meer ontspannen en informele shoot laten maken? Ik zorg ervoor dat jullie de perfecte foto’s krijgen. Mijn familiefotoshoots zijn ook een geweldige manier om tijd door te brengen met je dierbaren en later heb je een prachtig aandenken van jullie samenzijn. Waar wachten jullie nog op? Boek vandaag nog jullie familiefotosessie en zorg samen met jullie familie voor tijdloze herinneringen.

DvanStijgeren Familie fotos gooi 0032

Contact voor een familie fotoshoot in de buurt van Hilversum?

Ik ben heel benieuwd naar je vragen en wat ik voor je als familiefotograaf kan betekenen. Hieronder kun je je vraag stellen over mijn familiefotografie of contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. Of bel me op 06 11 35 82 91 en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor een familie fotoshoot in de regio van Hilversum.