Home > Fotoshoot zomer

Fotoshoot zomer

Een zomerfotoshoot is een geweldige manier om mooie herinneringen vast te leggen. Je kunt kiezen voor een fotoshoot tussen de bloemenpracht, het groen of op een andere mooie locatie. Met de zomerzon op je gezicht en de vogels op de achtergrond wordt de zomer fotoshoot een onvergetelijke ervaring.

Fotoshoot zomer

Boek nu je fotoshoot in de zomer

Een fotoshoot in de zomer is niet alleen mooi, maar ook tijdelijk. De bloemen staan namelijk maar kort in bloei en daarom is het belangrijk om snel te zijn. Door nu een fotoshoot te boeken, zorg je ervoor dat je op tijd bent om deze mooie zomerse natuurpracht vast te leggen.

Of je nu een zomer fotoshoot boekt om mooie herinneringen vast te leggen of om professionele zomerfoto's te laten maken, de zomer is de perfecte tijd voor een fotoshoot. Boek nu een fotoshoot tussen de bloemenpracht en geniet van de schoonheid van de natuur op haar best. Of een mooie rustige plek aan het water. Mijn fotoshoots in de omgeving Hilversum en het Gooi zijn altijd voorzien van de mooiste natuurpracht.

Fotoshoot zomer

Prachtige fotoshoots in de zomer

Zomerfotografie is een kunstvorm waarbij het vastleggen van de juiste momenten van groot belang is. Als professionele fotograaf heb ik geleerd om de bijzondere composities van de zomer vast te leggen. Door mijn scherpe oog voor detail en mijn eigen stijl van fotograferen kan ik ervoor zorgen dat jouw zomer fotoshoots tot leven komen.

De juiste zomermomenten vastleggen

Om de beste zomerfoto's te maken, moet je de juiste momenten weten vast te leggen. De zomer staat bekend om haar warmte, fluitende vogels en het heerlijke weer. Dit zijn de momenten die je moet vastleggen. Wacht niet te lang met het maken van de zomerfoto's, want het moment kan zo voorbij zijn. Als je wacht, kan het zijn dat je het perfecte moment mist.

Fotoshoot zomer

Een eigen stijl voor de fotoshoots

Het ontwikkelen van je eigen stijl als zomerfotograaf is van groot belang. Als je een eigen stijl hebt ontwikkeld kun je jezelf onderscheiden van andere fotografen. Mijn eigen stijl is gericht op spontane zomerfoto's met een super gaaf eindresultaat. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking zodat mijn zomerfoto's er op hun best uitzien.

Zomerfoto’s en natuurlijk licht

Als het gaat om zomerfotografie, is het gebruik van natuurlijk licht een must. Door gebruik te maken van natuurlijk licht, kun je de kleuren van de zomer tot leven brengen. Het beste moment om te fotograferen is tijdens het gouden uur, de periode net na zonsopkomst of net voor zonsondergang. Op dat moment is het licht het zachtst en het mooist.

De klik met jou of jouw familie

De belangrijkste voorwaarde voor prachtige zomerfoto's is dat er een klik is tussen jou of jouw familie en de fotograaf. Als er een klik is, zal je je op je gemak voelen voor de camera en zullen de foto's er spontaner uitzien. Een goede fotograaf zal tijdens de shoot de tijd nemen om een band op te bouwen, zodat jullie samen de mooiste zomerfoto's kunnen maken.

Hanneke en William: We hebben genoten van de afwezigheid van Dolf bij de fotoshoot in de zomer! Echt een heel groot compliment hoe hij zich onzichtbaar weet op te stellen voor de spontaanste familiefoto's.
Dolf is ook echt een heel fijn mens, super vriendelijk, toegankelijk en helder in zijn communicatie.

Dolf van Stijgeren
Fotoshoots in de zomer
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl