Home > Fotoshoot lente

Fotoshoot lente

Met de lente in aantocht komt de natuur binnenkort weer tot leven. Met haar schitterende kleuren is de natuur in de lente bij uitstek geschikt voor een fotoshoot. Boek nu een fotoshoot in de lente met je gezin of alleen en laat prachtige lentefoto's maken te midden van de bloemenpracht en het groen. Omdat de bloemen maar kort in bloei staan is het belangrijk om snel je lente fotoshoot te laten maken.

Fotoshoot lente

Familiefoto’s of een fotoshoot van jezelf in de lente

Wil je alleen of met de familie een lenteshoot te laten maken door een professionele fotograaf, neem dan contact met mij op. Ik heb als fotograaf meerdere awards gewonnen en weet precies hoe je de lentefoto’s qua licht en natuuromgeving er uit laat springen.

Fotoshoot lente

Prachtige lentefoto’s

Met mijn scherpe oog voor bijzondere composities heb ik als fotograaf in de lente een eigen stijl ontwikkeld. Vooral spontane lentefoto’s werken erg goed. Met veel aandacht bij de nabewerking voor een super gaaf eindresultaat. Essentieel voor mijn lentefotografie is dat er met jou of jouw familie een klik is. Dat is dé voorwaarde voor prachtige lentefoto’s. Hier vind je informatie over familie fotoshoots en tarieven.

Fotoshoot lente

Meer dan een lentefotograaf

Als ervaren lentefotograaf zorg ik ervoor jij of jullie je ontspannen en op je gemak voelen zodat ik de fotoshoot op de mooiste manier kan vastleggen. Ik maak foto’s en ben tegelijkertijd onzichtbaar zodat de lentefoto’s er ook echt natuurlijk uitzien.

Contact voor een fotoshoot in de lente?

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot in de lente, neem nu met mij op voor een kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of mail of - nog sneller - bel mij zodat we jullie lentefoto’s kunnen bespreken.

Hanneke en William: We hebben genoten van de afwezigheid van Dolf als bij de fotoshoot in de lente! Echt een heel groot compliment hoe hij zich onzichtbaar weet op te stellen voor de spontaanste familiefoto's.
Dolf is ook echt een heel fijn mens, super vriendelijk, toegankelijk en helder in zijn communicatie.

Dolf van Stijgeren
Fotoshoots in de lente
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl