Home > Portretfotograaf - Familiefotograaf het Gooi > Portretfotograaf Naarden Bussum

Portretfotograaf en familiefotograaf Naarden en Bussum

Ik ben een professioneel portretfotograaf en familiefotograaf actief in Naarden en Bussum. Ik maak portretfoto's en familiefoto’s waar mensen echt blij van worden. Omdat ik al mijn hele leven in de buurt van Naarden en Bussum woon, bestaat mijn werkgebied dus ook uit deze mooie plaatsen en omstreken.

Waarvoor worden mijn portretfoto’s en familiefoto’s gebruikt?

Mijn portretfoto’s en familiefoto’s maak ik voor familie’s als mooi familieportret maar ook voor mensen die portretfoto’s willen om hun carrière vooruit te helpen of een nieuw project te starten. Dus ook voor bedrijven in Naarden en Bussum als zakelijke portretfotograaf. Het proces van het laten maken van portretfoto's gaat in een ontspannen sfeer en ik creëer foto's waar mensen echt blij mee zijn.

Jouw foto's zullen in een vergelijkbare stijl zijn als deze:

Portretfotograaf Naarden en Bussum

Portretfotograaf Naarden en Bussum

Portretfotograaf Naarden en Bussum

Als ervaren familiefotograaf die ongedwongen foto’s maakt lukt het me altijd om mooie foto’s te maken van families. Ik heb verschillende internationale awards gewonnen die bewezen hebben dat ik spontane familiefoto’s maak. Alle mooie plekken in of in de buurt van Naarden en Bussum. ken ik: bos, hei, de Vesting, industrieel, zeg het maar.

De family fotoshoot in Naarden en Bussum.

Met de familie overleg ik wat precies de wensen zijn en samen zoeken we een mooie locatie in Naarden en Bussum. uit voor de familiefotografie. Voor de family fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en gaan we gezellig een stukje lopen. Vaak maak ik ongemerkt de familiefoto’s. Natuurlijk hoort poseren er ook een beetje bij maar dan kun je vertrouwen op mijn tips en ervaring. Geen trukendoos - gewoon jezelf zijn tijdens de portretfotografie.

Voor portretfotografie tijdens de lifestyle familie shoot, zoek ik naar de leukste plekken in Naarden en Bussum. met het beste licht en maak ik altijd veel foto’s (daar merk je niets van). Hierna maak ik een grote fotoselectie (afhankelijk van jouw pakket). Die fotoselectie zet ik online en jij kiest de leukste familiefoto’s uit. Zo krijg je zorgvuldig nabewerkte familiefoto’s die jij hebt uitgekozen. 

Danique: Dolf is een fantastische portretfotograaf! Niet alleen in het fotograferen zelf, maar hij is ook een zeer aangenaam persoon om mee te werken. De foto's zijn werkelijk waar fantastisch! Hij maakt foto's van de juiste momenten en ook zonder dat je het door hebt.

Dolf van Stijgeren
Portretfotograaf en familiefotograaf in Naarden en Bussum
06 11 35 82 91
info@vanstijgeren.nl