Direct contact? Bel: 06 11 35 82 91

Home > Trouwfotograaf?

Waarom een trouwfotograaf?

Je trouwdag is de belangrijkste dag in je leven, maar moet een trouwfotograaf per se? Niets moet natuurlijk, maar bedenk wel dat je je trouwdag pas echt herbeleeft met goede foto's... in een trouwalbum. 

Hoe kies je een (goede) trouwfotograaf uit?

Alleereerst bekijk je zijn foto's en als die je aanspreken neem je de volgende stap: je kijkt of er een klik is. Dat is belangrijk omdat een trouwfotograaf je hele trouwdag dicht in de buurt is. De kunst is als trouwfotograaf, om juist onzichtbaar te zijn en weet je wat ik altijd hoor aan het einde van een trouwdag? "We hebben je helemaal niet gezien!".

Maar als trouwfotograaf moet je je continu blijven ontwikkelen en dat doe ik ook. Zo heb ik de laatste paar jaar workshops gevolgd bij de beste trouwfotografen van Nederland en laat ik me regelmatig op seminars inspireren door internationake fotografen.
En nu nog wordt mijn werk kritisch bekeken door een zeer ervaren trouwfotograaf die mij iedere keer weer goede tips geeft.

Meer dan een trouwfotograaf..

Door mijn ervaring als trouwfotograaf weet ik ondertussen ook precies wat je nodig hebt om je dag voor te bereiden. Denk maar aan de goodiebag die je op deze site kunt downloaden. Ja, ik denk altijd met bruidsparen mee en mijn ervaring is ook dat ze zich bij mij op hun gemak voelen.