Portretfotograaf en familiefotograaf Het Gooi

Ik ben een professioneel portretfotograaf en familiefotograaf uit Het Gooi die familiefoto’s maakt, en ik maak de meest natuurlijke portretfoto’s. Omdat ik al mijn hele leven in Het Gooi woon bestaat mijn werkgebied uit…. Het Gooi!

Waarvoor worden mijn portretfoto’s en familiefoto’s gebruikt?

Mijn portretfoto’s en familiefoto’s maak ik voor familie’s als mooi familieportret maar ook voor mensen die portretfoto’s willen om hun carrière vooruit te helpen of een nieuw project te starten. Dus ook voor bedrijven in Het Gooi als zakelijke portretfotograaf. Het proces van het laten maken van portretfoto’s gaat in een ontspannen sfeer en ik creëer foto’s waar mensen echt blij mee zijn.

Jouw portretfoto’s zullen in een vergelijkbare stijl zijn als deze:

Familiefotograaf

Als ervaren familiefotograaf die ongedwongen foto’s maakt lukt het me altijd om mooie foto’s te maken van families. Ik heb verschillende internationale awards gewonnen die bewezen hebben dat ik spontane familiefoto’s maak. Alle mooie plekken in Het Gooi – waar ik bijna mijn hele leven woon – ken ik: bos, hei, strand, industrieel, zeg het maar.

De family fotoshoot in Het Gooi

Met de familie overleg ik wat precies de wensen zijn en samen zoeken we een mooie locatie in Het Gooi uit voor de familiefotografie en portretfotografie. Voor de family fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en gaan we gezellig een stukje lopen. Vaak maak ik ongemerkt de familiefoto’s. Natuurlijk hoort poseren er ook een beetje bij maar dan kun je vertrouwen op mijn tips en ervaring. Geen trukendoos – gewoon jezelf zijn tijdens de portretfotografie.

Familiefotografie

Voor portretfotografie tijdens de lifestyle familie shoot, zoek ik naar de leukste plekken in Het Gooi met het beste licht en maak ik altijd veel foto’s (daar merk je niets van). Hierna maak ik een grote fotoselectie (afhankelijk van jouw pakket). Die fotoselectie zet ik online en jij kiest de leukste familiefoto’s uit. Zo krijg je zorgvuldig nabewerkte familiefoto’s die jij hebt uitgekozen.