Portretfotograaf en familiefotograaf Hilversum

Ik ben een professioneel portretfotograaf en familiefotograaf actief in Hilversum. Ik maak portretfoto’s en familiefoto’s waar mensen echt blij van worden. Omdat ik al mijn hele leven in de buurt van Hilversum woon bestaat mijn werkgebied dus ook uit deze interessante plaats en omstreken.

Waarvoor worden mijn portretfoto’s en familiefoto’s gebruikt?

Mijn portretfoto’s en familiefoto’s maak ik voor familie’s als mooi familieportret maar ook voor mensen die portretfoto’s willen om hun carrière vooruit te helpen of een nieuw project te starten. Dus ook voor bedrijven in Hilversum als zakelijke portretfotograaf. Het proces van het laten maken van portretfoto’s gaat in een ontspannen sfeer en ik creëer foto’s waar mensen echt blij mee zijn.

Jouw foto’s zullen in een vergelijkbare stijl zijn als deze:

Als ervaren familiefotograaf die ongedwongen foto’s maakt lukt het me altijd om mooie foto’s te maken van families. Ik heb verschillende internationale awards gewonnen die bewezen hebben dat ik spontane familiefoto’s maak. Alle mooie plekken in of in de buurt van Hilversum ken ik: bos, hei, Zonnestraal, industrieel, zeg het maar.

De family fotoshoot in Hilversum

Met de familie overleg ik wat precies de wensen zijn en samen zoeken we een mooie locatie in Hilversum uit voor de familiefotografie. Voor de family fotoshoot zorg ik ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en gaan we gezellig een stukje lopen. Vaak maak ik ongemerkt de familiefoto’s. Natuurlijk hoort poseren er ook een beetje bij maar dan kun je vertrouwen op mijn tips en ervaring. Geen trukendoos – gewoon jezelf zijn tijdens de portretfotografie.
Voor portretfotografie tijdens de lifestyle familie shoot, zoek ik naar de leukste plekken in Hilversum met het beste licht en maak ik altijd veel foto’s (daar merk je niets van). Hierna maak ik een grote fotoselectie (afhankelijk van jouw pakket). Die fotoselectie zet ik online en jij kiest de leukste familiefoto’s uit. Zo krijg je zorgvuldig nabewerkte familiefoto’s die jij hebt uitgekozen.