Spontane bruidsfotografie

Spontane bruidsfotografie gaat verder dan alleen het maken van foto’s, het gaat om het vastleggen van de echte emoties en het vertellen van het complete verhaal van jullie mooiste dag. Jullie bruiloft is meer dan alleen een fotoshoot, het is een dag vol waardevolle momenten en herinneringen die ik met passie en toewijding vastleg.

Wil jij ook spontane bruidsfoto’s en misschien heb je vragen? Of wil je gewoon even kennismaken?

Spontane bruidsfotografie 001

Bruidsfotografie met alle momenten

Met mijn spontane bruidsfotografie leg ik de momenten vast op een manier die jullie liefde en jullie geluk weerspiegelt. Dit resulteert in een fantastisch mooie trouwreportage die jullie steeds weer doet terugdenken aan deze mooie dag. Mijn spontane reportage omvat alle momenten zoals de mooie, ontroerende en gelukkige momenten.

Spontane bruidsfotografie Dolf van Stijgeren 002

Bruidsfotograaf Dolf van Stijgeren

Mijn naam is Dolf van Stijgeren, ik woon in Huizen (lekker centraal in Nederland bij Hilversum in het Gooi) en bruidsfotografie is mijn grote passie. 
Mijn ambitie om de beste trouwfotograaf te worden zorgt ervoor dat ik elk seminar, iedere cursus en workshop over bruidsfotografie volg! Hier ontmoet ik andere leuke en getalenteerde trouwfotografen en leren we van elkaars werk. Ik laat me ook graag inspireren door de allerbeste trouwfotografen over de hele wereld.

spontane bruidsfotografie award

Behaalde prijzen in trouwfotografie

Ik ben trots op mijn behaalde Wedding Photography Awards. Zo heb ik al zes keer de prestigieuze Award van de Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux mogen ontvangen en onlangs heb ik ook een award ontvangen bij The International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP). Voordat je aan deze wedstrijden mag deelnemen moet je eerst lid worden van deze organisatie waar strenge eisen aan worden gesteld.

Spontane bruidsfotografie op maat

Spontane Bruidsfotografie op maat in heel Nederland

Als fulltime bruidsfotograaf heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld door goed te luisteren naar mijn klanten en oog te hebben voor bijzondere composities. Mijn specialiteit zijn spontane foto’s die de emoties van de dag weerspiegelen, of het nu gaat om tranen, lachen of verbazing. Ik besteed veel aandacht aan de nabewerking om een super gaaf eindresultaat te leveren. Soms werk ik alleen, soms met een collega-fotograaf. Het is essentieel dat er een goed gevoel is tussen mij en het bruidspaar. Dit is dé voorwaarde om de belangrijkste dag in hun leven op een mooie manier vast te leggen.